عضويت قوانین تیونینگ تاک ورود

تغییرات جدید انجمن بازار تبلیغات در تیونینگ تاک لغت نامه ی جامع خودرویی RSS آپلودسنتر گروه پایش نمایشگاه تخصصی ماکتهای کلکسیونی خودرو

امروز 30 خرداد 1392, 13:14

جستجوی تیونینگ تاک  جستجوی گوگل  

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

قوانين انجمن

1. قوانین تیونینگ تاک :arrow:
2. راهنمای استفاده از فوروم :arrow:
- لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید از تکراری نبودن آن مطمئن شوید.
- لطفا فقط در رابطه با موضوع تاپیک، پست ارسال کنید.

ارسال مبحث جديد اين مبحث بسته شده است.شما نمي توانيد پست هاي خود را ويرايش يا پست جديدي ارسال کنيد.  [ 6238 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 507, 508, 509, 510, 511, 512, 513 ... 624  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: لیفان 620 - Lifan 620 - محصول کرمان موتور.
پستارسال شده در: 13 بهمن 1390, 00:26 
آفلاين
سرعت : 24 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

نوع خودرو: 141 - Lifan620-1.8
دوستان عزیز سلام

من بعد از ماه ها تحقیق دوباره به لیفان 620 رو آوردم (یعنی نقطه شروع)

به هر حال یه سوال اساسی داشتم که خیلی مهمه. خیلی:

در تمامی سایتهای ایرانی و سایت کرمان خودرو موتور لیفان620 از نوع tritec 1.6 ذکر شده در حالیکه لیفان620 هم در یکی از سایتهای چینی و هم در سایت لیفان فیلیپین با موتور LF481Q3 (یعنی همون موتور لیفان520) ذکر شده.
اینم لینک کاتالوگ لیفان620 در فیلیپین: http://www.lifancarsphil.com/wp-content/uploads/2010/09/620-specs2.jpg
البته در اون سایت چینی ذکر شده بود که با هر دو موتور عرضه میشه.

به هر حال این منو نگران کرده. چون یکی از بزرگترین نقاط مثبت لیفان620 موتور تریتک اونه. حالا نکنه توی قراردادهای جدید یا در آینده از این جور مارمورلک بازیا در بیارن؟ اصلا همین لیفانهایی هم که دستتونه موتورش تریتکه؟

ولی جالبتر اینکه بالاخره یه پدرآمرزیده ای پیدا شد حجم صندوق عقب درندشت این ماشینو اندازه گرفت و تو کاتالوگش نوشت (توی همین کاتالوگ فیلیپین): 650 لیتر :shock:

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 13 بهمن 1390, 00:40 
آفلاين
دنده 1
نماد کاربر

نوع خودرو: LIFAN 620
شک نکن تراتیکه جاهای مختلف با موتورهای مختلف میدن اما ایران تراتیک هست.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 13 بهمن 1390, 01:09 
آفلاين
سرعت : 30 كيلومتر در ساعت

نوع خودرو: لیفان 620
s.masoudnaghib نوشته است:
با سلام به همه
در جواب اين دوست عزيز iranian_starr بايد بگم 405 اصلا با 620 قابل مقايسه نيست در تمامي موارد به نظر خودم كه 4 سال 405 فرانسوي 86 داشتم 620 سرتره اگر نمايندگي ها و خدمات خوب بدن

منم همین منظور رو داشتم دوست عزیز و از وجود نمایندگی توی شهرشون پرسیدم
چون به قول شما جاهایی که نمایندگی داره اینجوری هستو خوب سرویس نمیدن چه برسه به جایی که نمایندگی نباشه
:hb:
ایشالا مشکل لرزش هم به زودی برای بعضی از دوستان وجود داره حل بشه

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 13 بهمن 1390, 01:31 
آفلاين
دنده 1
نماد کاربر

نوع خودرو: Lifan 520&620
دوستان توی فروم های خارجی که برید متوجه میشید چرا بعضی کشورا از موتور 520 استفاده کردند. مثلا تو ویتنام سرعت مجاز رانندگی تو اکثر خیابون ها 40 کیلومتر هست و نویسنده پست گفته اینجا هیچکس پول بابت موتور قوی نمیده. اصلا فایده نداره
برای همین 520 با موتور 1300 و 620 با موتور 1600 (که روی 520 ایران نصبه) عرضه میشه.
ولی توی ایران قضیه فرق داره. هیچوقت 620 با موتوری ضعیف تر از تریتک تولید نخواهد شد. اگه موتور عوض بشه حتما قویتر میشه

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 14 بهمن 1390, 12:41 
آفلاين
سرعت : 22 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

نوع خودرو: Maxima & 206 T6
vbogie12 نوشته است:
نقل قول:
ضمنا در سرویس اولیه که رفته بودم با اجازه صاحب ماشین چند تا عکس گرفتم که گفتم بد نیست دوستان ببینند...به هر حال طرف اینجوری حال میکرد...

http://upload.tuningtalk.com/upload/dfdf3_(1).jpg
http://upload.tuningtalk.com/upload/dfdf3_(2).jpg
http://upload.tuningtalk.com/upload/dfdf3_(3).jpg
http://upload.tuningtalk.com/upload/dfdf3_(4).jpg

هرکی سلیقه ای داره. ولی اصلا با سلیقه من جور نیست. اتفاقا من از لوگوی لیفان خیلی خوشم میاد. توی لوگوهای ماشینای چینی جز قشنگترین هاست

به نظر من ادم بايد به ماشين و برندي كه سوار ميشه افتخار كنه در غير اين صورت برايه چي پول بده اين ماشين رو بخره اما اينو بگم كه اين سليقه اي هست و اينم سليقه منه.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 14 بهمن 1390, 17:18 
آفلاين
دنده 1
نماد کاربر

نوع خودرو: سمندLX لیفان MVM-620
از راههای ساده تر مثل مراجعه به نمایندگیها، مشورت با صاحبان خودرو (تعدادش دیگه مثل سابق کم نست) و یا مراجعه به همین تاپیک میتونستین اطلاعاتتونو تکمیل کنین .
مثلا" من اوایل تیرماه یعنی نزدیک به هشت ماه قبل بسادگی و با مراجعه به اولین نمایندگی کاتالوگ اونو گرفتم که همه مشخصات ماشین منجمله نوع موتور و حجم صندوق توش ثبت شده :
تصوير

البته فراموش نکنید از سال آینده و پس از مونتاژ 5600 دستگاه لیفان در ایران، این خودرو با موتور 1800 تولید و تحویل خواهد شد .

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 14 بهمن 1390, 17:59 
آفلاين
سرعت : 20 كيلومتر در ساعت

سلام بر همه امروز تو کیلومتر 6500 تا تصمیم به گاز دادن و تست موتور ماشین زد به سرم در تایید و بیان تریتک بودن موتور نتیجه تست به پیوست تقدیم تمامی دوستان میگردد.
شرایط تست شامل:
1-تعداد سرنشین ها مجموعا 4 نفر+به علت کوتاهی خودم و نزدن بنزین سوپر مجبور به استفاده از بنزین معمولی شدم برای اولین بار(تو راه سوپر نداشت)
2-شتاب صفر تا 100km تقریبا 11 ثانیه میانگین 10 بار تست با باک بنزین شامل 10 لیتر بنزین سوپر
3- حداکثر سرعت 210 کیلومتر انصافا 1 کیلومترم بیشتر نمیرفت(با 30لیتر معمولی تقریبا 3 لیتر هم سوپر ته باکم بود)
5-از دنده 2 به بعد رو 5950 دور بر دقیقه افزایش دنده داشتم
5-جاده تقریبا کفی
6-مسافت طی شده 300 کیلومتر سرعت اکثرا بالای 170 تا بود
7-مصرف دقیقا به ازای هر 100 کیلومتر 9.5 تا 10 لیتر
8-هندلینگ و پایداری نیز عالی
9-صدای باد و وز وز بسیار زیاد و گوش آزار - صد رحمت به پیکان جوانان(لاستیکهای دور در و رگلاژ بسیار بد درها بی تاثیر نیست)
10-ترمز و عملکرد abs قابل قبول
11-هنگام ترمز گیری شدید در بالای 120 یا 130 تا انحراف یا لرزش به هر 2 طرف احساس میشد انگار ماشین مثل یه موج سینوسی با دامنه موج 6سانت مدام به چپ و راست میلرزید تا سرعت به زیر 80 تا برسه.

---- اضافه شده در تاریخ 14 بهمن 1390, 17:11 ( قوانین انجمنهای تیونینگ تاک را مطالعه کنید!! ) ----

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 14 بهمن 1390, 19:11 
آفلاين
سرعت : 24 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

نوع خودرو: 141 - Lifan620-1.8
جالبه دوستان من این کاتالوگ رو برای اولین بار می بینم. اوایل شهریور رفتم نمایندگی خسروی در اراک. نه تنها کاتالوگ نداشتن، بلکه یه لیفان درب و داغون و کثیف رو که روشن هم نمی شد، چرمهاش کثیف شده بود (بخصوص صندلی راننده) و لولای درب قسمت بغل ترمز دستیش هم شکسته بود و با یک مفتول سیمی درستش کرده بودن با موتوی بسیار کثیف رو به عنوان نمونه! نشون من مشتری دادن و اون زمان که بحث کورکن ها داغ بود من به نماینده گفتم "کور کن" و چنان با تعجب به من نگاه کرد که معلوم بود برای اولین بار جنین کلمه ای رو میشنوه و هیچی از این ماشین نمیدونست و کلی اطلاعات ازم گرفت و اون روز با اینکه همینطوری توش نشستم ببینم چطوریه اونقدر تو ذوقم خورد که دیگه تقریبا دو هفته بعدش کلا بیخیال لیفان شدم. (البته این دوهفته هم بخاطر اینکه کاتالوگی به من ندادن که به همسرم نشون بدم و منم اشتباه نمایندگی رو صد برابر کرده و همسرم رو برای دیدن این نمونه بسیار بد همراه کردم) هنوز هم متعجبم که کرمان موتور برای چی این نمونه رو داده بود به نماینده اراک. اولین لیفان 620 در حال حرکت مشاهده شده توسط این حقیر در اراک 22 شهریور (پلاک تهران) و در یکی از میادین مرکزی شهر بود. (فکر کنم اینام مسافر بودن) و من با اینکه بیخیال لیفان620 شده بودم اما از فرط خوشحالی مثل یک کودک به همسرم فریاد زدم "لیفاااااان 620 ای ول"

در هر حال بنده رو عفو بفرمائید.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 14 بهمن 1390, 19:49 
آفلاين
شروع حركت

سلام دوستان خوبید؟
الان قیمت صفر لیفان تحویل فوری چنده؟
من لیفان خاکستری مهر90 دارم که دارم میفروشمش خواستم بدونم براش چه قیمتی مشخص کنم الان؟

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 14 بهمن 1390, 19:57 
آفلاين
سرعت : 20 كيلومتر در ساعت

دوستان صرفا جهت اطلاع:
البته تار افتاده شرمنده

http://upload.tuningtalk.com/upload/14-11-1390.jpg

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد اين مبحث بسته شده است.شما نمي توانيد پست هاي خود را ويرايش يا پست جديدي ارسال کنيد.  [ 6238 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 507, 508, 509, 510, 511, 512, 513 ... 624  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

انتقال به: