عضويت قوانین تیونینگ تاک ورود

تغییرات جدید انجمن بازار تبلیغات در تیونینگ تاک لغت نامه ی جامع خودرویی RSS آپلودسنتر گروه پایش تیونینگ تاک

امروز 2 خرداد 1392, 16:25

جستجوی تیونینگ تاک  جستجوی گوگل  

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

قوانين انجمن

1. قوانین تیونینگ تاک :arrow:
2. راهنمای استفاده از فوروم :arrow:
- لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید از تکراری نبودن آن مطمئن شوید.
- لطفا فقط در رابطه با موضوع تاپیک، پست ارسال کنید.

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 20 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: نصب گيربكس اتوماتيك بر روي پرايد دنده اي
پستارسال شده در: 4 تیر 1388, 02:27 
آفلاين
سرعت : 24 كيلومتر در ساعت

نوع خودرو: سمند SE - پژو 206V10
سوال بسیار خوبی است.. :-D
والا من اصلایتم اراکی هست.. قیمت 850 رو از اونجا میگم.. تهرانم که پرسیدم میگفت 900 اما نمیدونم که گیربکس خود آدمم پس میده یا نه..

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 6 مرداد 1388, 15:11 
آفلاين
شروع حركت

سلام
آیا کسی سراق داره کجا می تونم روی پراید دنده ایم گیربکس اتوماتیک بذارم و حدودا چقدر خرج داره؟

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 30 تیر 1389, 18:50 
آفلاين
سرعت : 20 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

نوع خودرو: B3
تو تهران قبلاً که چند نفر ینکار رو میکردن همه اوراقچی بودن . استوک داخلی میبستن ولی اصلاً آدمهای مطمئنی نیستن . دوستم ماشینشو برای اینکار برد اونجا ولی هم با ماشین کوبیده بودن به دیوار و کلی خرج صافکاری و ...... هم با هاش توی طرح جریمه شده بودن و نگفته بودن دوبرابر پول داد بابت جریمه طرح و اصلاً هم قبول نمیکرد و میگفت ماشینت هم تصادفی بوده هم جریمه به من ربطی نداره .
منظور اینکه ماشینتونو بدون قرارداد یا اطمینان به خود طرف دستش ندین برای اینجور کارها حتی برای یک ساعت ، که ممکنه خیلی پشیمون بشین .

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 25 فروردین 1391, 02:19 
آفلاين
دنده 1
نماد کاربر

نوع خودرو: ░▒▒░
الان قیمت انجام دادن این کار به چه صورته؟ و آیا ماشینی که اتوماتیک شده بهش معاینه فنی میدن ؟ تغییر وضعیت حساب نمیشه؟

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 28 فروردین 1391, 11:56 
آفلاين
شروع حركت

نوع خودرو: تویوتا
با سلام خدمت شما دوستان عزيز
اتوماتيك كردن پرايد مشكلي براي معاينه فني ايجاد نميكنه چون تو سند ماشين حتي اون مدلهايي كه فابريك اتومات هستن از طرف سايپا اين نكته نوشته نمبشه . فقط تو فاكتورش ذكر شده( من خودم يك پرايد اتوماتيك مدل 82 بصورت فابريك اتومات دارم كه از اول دسته خودم بوده و بر اساس مدارك ماشين خودم اين مسائل رو ميگم دوستان)
براي اتوماتيك كردن نياز به چندين قطعه دارين ولي اساسي ترين لوازم مورد نياز شامل خود گيربكس /ليور/رادياتور آب مدل اتومات(تو اين مدل علاوه بر لوله كشي آب لوله كشي روغن هيدروليك گيربكس هم وجود داره)/استارت مدل اتومات(چون اين استارت پشت موتور بسته ميشه ومثل پرايدهاي معمولي بالاي گيربكس نيست به خاطر بزرگتر بودن گيربكس به نسبت مدل معمولي)/سر پلوس مدل اتومات(چون تعداد دندونه هاس ير پلوس با مدل معمولي فرق ميكنه)
يك سري كارهاي ديگه هم داره مثل سيم كشي (براي اينكه ماشينهاي اتومات وقتي ليور در حالت D.R.1.2 ماشين نبايد استارت بزنه و فقط بايد در حات P.N استارت زده بشه )/كار بعدي هم تايم گيري و تراشكاري اون صفحه دندانه اي شكل كه به دنده فلايويل وصل هست و سنسور دور موتور بهش متصل هست بايد انجام بشه(يكي از كارهاي سختش البته اينو هم بگم مدلهاي فابريك اوتوماتيك چون انژكتورهاشون با همه پرايدها فرق ميكنه و به مدل كيا معروف هستن كه پرايدهاي كره اي فابريك اين مدل روشون بوده )/اتصال لوله هاي وكيوم ار منيفولد انژكتور(احتياج به سوراخ كاري منيفولد داره)
بازهم اگر كمكي دوستان خواستن در خدمتم

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 19 تیر 1391, 19:20 
آفلاين

دوستان سلام
من یک پراید انژکتوری کیا دارم مدل 80 از اول دست خودم بوده و از اونجا که فقط 56 هزار تا راه رفته دلم نمیاد ردش کنم.
تا حالا هم واقعا ازش رازی بودیم .
می خواستم بدونم این فکر که اتوماتیکش کنم عقلانی هست ؟ چون فکرنمی کنم با فروشش چیزی دستمو بگیره و100 البته اگه بخوام یک ماشین اتوماتیک بخرم خیلی باید پول روش بگذارم . مثلا گزینه هایی که پیش رو بوده ریو اتوماتیک که میگن کلا مشکل داشته ، پروتن ویرا که هر چی دیدم کارکردش بالای 120 هزار تا بوده ، ورنا و آوانته و مزدا 323 اتوماتیک هم که چندین برابر قیمت این پرایده و بهتره جزء گزینه ها بحساب نیاریمشون .
حالا این پروتن ویرا اتوماتیک با کارکرد بالایی که داره اصلا میشه روش حساب باز کرد؟ خدماتش و اینا چطورن؟ قطعات یدکی؟

به هر ترتیب چون یک 405 هم دارم و حوصله ماشین های پر دردسر و هم ندارم ،اگه این ماشین رو بخوام اتوماتیکش کنم برا توی شهر و ترافیک خوبه؟ چون دوستان همه از کند شدن ماشین صحبت می کنن که فکر کنم به سختی توی ترافیک بیارزه!

پست دوستمون datalife منو علاقه مند کرد گفتم شاید اتوماتیک کردن این ماشین که کیت انژکتورش کیا هست راحتر باشه و تغییرات کمتری نیاز داشته باشه!

میشه راجع به تغییراتی که باید بکنه توضیح بدین؟ دور موتور از سنسور اپتیکال دلکو خونده میشه یا از ecu؟
استارت باید عوض بشه؟ استارت جدید دقیقا کجا بسته میشه؟ رادیاتوری که فرمودین گیربکس اتوماتیک داره کجا بسته میشه؟

کیت کاملش پیدا میشه که خودم ببندم ؟ و اینکه چه گیربکسی بهش میخوره؟ میشه تو شوش پیداش کرد؟ و اینکه میشه روی این جنسای دست دوم حساب کرد؟

برا اصالت ماشین مشکلی پیش نمیاد؟ زمان فروش؟
و آخر اینکه اگه اتوماتیکش کنم در نهایت میشه دوباره منوال بشه؟

شرمنده که این همه سوال پرسیدم ! ولی ممنون میشم اگه بتونین منو در این تصمیم گیری کمک کنید

با تشکر فراوان

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 23 آبان 1391, 01:41 
آفلاين
متخصص C5
نماد کاربر

نوع خودرو: Citroen New C5
سلام دوستان
جای معتبری برا انجام این کار سراغ دارید؟
کلا دوستانی که انجام دادن راضین؟ درد سر نداشته؟

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 27 آبان 1391, 17:38 
آفلاين
سرعت : 35 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

سایپایدک گيربكس اتوماتيك كامل(انژكتوری) رو با کد 504383 و قیمت ۱۳۰۰ لیست کرده. نمیدونم قدیمیه یا جدید.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 27 آبان 1391, 17:49 
آفلاين
شروع حركت
نماد کاربر

عالیه . فقط واسه پراید اتومات میکنن ؟

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 30 آبان 1391, 10:30 
آفلاين
متخصص C5
نماد کاربر

نوع خودرو: Citroen New C5
کسی از اینجا اطلاعاتی یا تجربه ای داره:
http://saypa9087.blogfa.com/

---- اضافه شده در تاریخ سه شنبه آبان 30, 91 9:42 am ( قوانین انجمنهای تیونینگ تاک را مطالعه کنید!! ) ----

omiddrifters نوشته است:
عالیه . فقط واسه پراید اتومات میکنن ؟

تیبا و ریو رو هم اتومات میکنن

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 20 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 10 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد