عضويت قوانین تیونینگ تاک ورود

تغییرات جدید انجمن بازار تبلیغات در تیونینگ تاک لغت نامه ی جامع خودرویی RSS آپلودسنتر گروه پایش نمایشگاه تخصصی ماکتهای کلکسیونی خودرو

امروز 29 خرداد 1392, 11:18

جستجوی تیونینگ تاک  جستجوی گوگل  

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

قوانين انجمن

1. قوانین تیونینگ تاک :arrow:
2. راهنمای استفاده از فوروم :arrow:
- لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید از تکراری نبودن آن مطمئن شوید.
- لطفا فقط در رابطه با موضوع تاپیک، پست ارسال کنید.

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 5 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: مشكل كولر پرايد مدل 86 و حل آن
پستارسال شده در: 31 اردیبهشت 1388, 10:13 
آنلاين
مدیر کلوپ 405

سلام دوستان
خوب ديگه همه الان اين هاچيلو -‌ هاچيدو يا همون هاچ بك عيالات متحده بنده رو ميشناسين ديگه !!! :-(
طبق دستورات اين ماشين كولرش تو فصول سرد هم حداقل ماهی يكبار روشن ميشد و من يخ ميزدم تا برسم خونه ! اما خوب براش ضروری بود چاره ای هم نبود.
اين اواخر يه روز هوس كردم مسير رو تو هوای‌ بسته ماشين و با پنجره بالا طی كنم كه يه ضدحال اساسی خوردم و ديدم بعله ! كولر جان كه تابستون پارسال خيلی خفن خنك ميكرد كركره رو كشيده پايين و نيست !!!
پارسال در جريان يكسری موارد گارانتی تو نمايندگی يه سرويسش كرده بودن و الحق و به جد و به شدت عالی شده بود.
خلاصه پياده شدم و اول اون كانكتور روی‌ لوله برگشت رو كشيدم و زدم ديدم هيچی نشد ! گفتم نكنه گازش پريده ،
نكته : برای تست گاز كولر كه ميشه با باز كردن درپوش آبی رنگ سوپاپها انجام داد هيچوقت دست و صورتتون رو جلوش نگيرين ، سلولهای نقطه برخورد رو فريز ميكنه و اون نقطه سياه ميشه.
با يه پيچگوشتی دسته بلند با ترس و لرز يه فشار به سوپاپ آوردم آب از آب ... نخورد و خيط و بور و كنف شدم و دست از پا درازتر همه چيز رو برگردوندم سرجای قبلش و نشستم تو ماشين تا ديروز كه فرصتی دست داد برم سروقتش و رديفش كنم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
يه كولرساز معروف هست كه من بارها هم معرفی‌ كردم چون آشنايان از قديم ميرفتن اونجا و راضی بودن اون هم آرشاك هستش تو خيابون طالقانی نرسيده به ميدون سپاه
من ميشه مترصد يه فرصت بودم كه برم سراغش و از شر اينايی كه تو تهران ويلا بودن راحت بشم منتها چون معمولاً جمعه ها روز ماشينبازی منه تا به حال موفق نشده بودم.
خلاصه رفتم اونجا و داستان از اين قرار بود كه
پرايد رو تو سال 86 يه تغيير تو يه مدت محدود روش دادن و لوله مسير برگشت ( لوله باريكتر كه از اتاق ( رو فايروال ) مياد و از كنار ستون كمك ميره بغل گلگير و ادامه داره تا پايين ) رو يه سره كردن با لوله بسيار باريك سه هشتم ! فلزی با انعطاف بسيار كم و همين يه تيكه بودن لوله و انعطاف كم اون بسيار آسيب پذيرش كرده و در صورت هرگونه فشار به قسمت شاگرد حالا چه به علت تصادف جزيی يا چاله چوله سنگين لوله از قسمت نهاييش ميشكنه .
البته بعداً اين سيستم دوباره عوض شده و من از شانسم ماشين دارای اين سيستمه بعلاوه اينكه كمپرسور هم يه مدل خاص چينی هستش كه لوازمش كمه :D

سيستم هم قابل تغيير به ساير مدلها نيست مگر با هزينه گزاف كه ارزش نداره. فقط تنها حسنش اينه كه كمپرسور پيستونی نيست و پروانه ايه كه باعث ميشه كارايی بهتری داشته باشه.
خلاصه پسر اقای آرشاك كه اميدوارم اسمشون رو اشتباه نگم آقای آرتون دست به كار شدن ( اين پسر خودشون 30 - 40 ساله بودن ها !!! )مجموعه فيلتر هوا رو كه كامل در آوردن تفاوتهای كار با ساير حضرات مشخص شد ! لوازم مرتب و مناسب برای هركار و تسلط فوق العاده به كار.
يه تفاوت عمده اين بود كه تستهای ‌نشتی رو با استفاده از كپسول گاز ازت انجام ميدادن نه روشهای هوا دهی و ... و وصل كردن كمپرسور يخچال خونگی و اين داستانها هم بسيار سريعتر بود و حتماً هم بهتر.
بعد از تعويض و جا زدن لوله معيوب و اورينگها و خرت و پرتهاش دوباره كل سيستم رو با ازت پر كرد و با كف مشغول بررسی نشتيها شد كه يه نشتی بسيار ريز هم بالای رادياتور كولر پيدا شد كه با تعويض اورينگ مربوطه حل شد ،‌ نكته اينكه همه اورينگهای‌ تعويضی رو هم به روغن آغشته ميكرد كه نپرسيدم روغن خاصی هست يا نه. بعد دوباره تست مجموعه با ازت ! تا حالا شد 3 بار تست نشتی :-) بعد از تخليه ازت از سيستم مجموعه رو با يه ساكشن برقی از همه چيز تخليه كرد و بعدش هم تقريبا يه قلپ ! از يه روغن خاصی رو وارد مجموعه كرد كه گفت اين روغنه كمپرسوره ! كه تو موقع نشتی به تجربه ديديم اين مقدار ازش كم ميشه :( من تا به حال نديده بودم همچين كارايی رو ماشين بكنن برای كولر بعد هم گاز اصلی رو زدن و در عين حال هم يه ترمومتر توی دريچه كولر بود كه دمای ‌به دست اومده رو بده كه خوب مسلماً مناسب بود و من ديگه عددش رو نگاه نكردم يه چراغ كوچيك هم دستش بود كه روند عبور گاز رو از آی سايت كنار دراير بررسی ميكرد.
اين شد دقيقاً يه روش كلاسيك تعمير و سرويس كولر ماشين كه ميشد از روش يه منوال درست كرد مثل هاينس :smile:

همونطور كه گفتم لوازم كار مرتب و حرفه ای بود حتی برای بررسی دقيق نشتيها از چراغ دوره گرد با لامپ كم مصرف با نور سفيد استفاده ميشد كه خوب بشه كف روی اتصالات رو ديد و اون نشتی هم به واسطه همين مورد ميشد ديد ! نه در حالت عادی.
يه سيستم كولر پژو رو هم رو يه شاسی جدا ساخته بودن برای آموزش تو اين آموزشگاهها و گوشه مغازه آماده بود و شامل همه قطعات مربوط به كولر پژو ميشد.
راستی مقدار گاز كولر رو هم پرسيدم مال پرايد يه كم بيشتر از نيم كيلوئه ، پژو حدود 700 گرم ، سراتو تقريباً نصف پرايد ماشين آمريكاييها هم كيلويی !!! مثل همه چيزای‌ ديگرشون.

بالا
 مشخصات  

موضوع پست: Re: مشكل كولر پرايد مدل 86 و حل آن
پستارسال شده در: 31 اردیبهشت 1388, 10:44 
آفلاين
سرعت : 50 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

نوع خودرو: اسب تروبرد
آقا اشکان دست درد نکنه :-)
چشمام درومد آبی خوندم :cool:
اما 2تا سوال؟
نقل قول:
تنها حسنش اينه كه كمپرسور پيستونی نيست و پروانه ايه كه باعث ميشه كارايی بهتری داشته باشه.

اگه پیستونی نیست پس چجوریه؟
تا اونجا که من میدونم کمپرسور پراید 3پیستونه و پژو 5 پیستون !
هزینه این کارارم میشه بفرمایید چقدر شد؟

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 31 اردیبهشت 1388, 10:54 
آنلاين
مدیر کلوپ 405

سلام
عرض كردم كمپرسور پروانه ای هستش و چينيه. تفاوتش رو هم نپرسيد كه چون دقيق نميدونم بايد اساتيد بيان توضيح بدن. اما تقريباً ميشه گفت يه پروانه كوچولو داره كه گردش ميكنه و ...
شرمنده قيمتها رو يادم رفت بگم.
كلاً شد 42 تومن
لوله 6 - 7 تومن
گاز و روغن 30 تومن اسم و كشورش رو يادم رفت ! اما گفتن نماينده يه شركت توزيع كننده مورد تاييد سايپا هستش.
اورينگ و خرت و پرت كه هيچی !
بقيه هم اجرت كارها
كلاً حدود 1 ساعت هم بيشتر نشد ! البته به جز من كسی نبود و آخرا يه 206 اومد.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 31 اردیبهشت 1388, 03:00 
آفلاين
راهنمای تور 4WD
نماد کاربر

نوع خودرو: رونیز - پارس
نقل قول:
طبق دستورات اين ماشين كولرش تو فصول سرد هم حداقل ماهی يكبار روشن ميشد و من يخ ميزدم تا برسم خونه ! اما خوب براش ضروری بود چاره ای هم نبود

:-(
عجب كاري كردي اشكان خان :-( . فقط كمپرسور كار كنه كافيه . بايد دريچه هاي بالا رو ميبستي و دكمه لغزان رو روي وضعيت گرم قرار ميدادي تا يخ نزني. به همين سادگي و به همين خوشمزگي.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 2 خرداد 1388, 16:31 
آفلاين
سرعت : 22 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

اشکان
مارک کمپرسور چی بود؟ آخه میدونی که منم هاچ بک 86 دارم, که پاناسونیکه. نکنه چینی باشه؟ :sad:

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 5 پست ] 

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: mmmorteza, smart2009 و 17 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد