عضويت قوانین تیونینگ تاک ورود

تغییرات جدید انجمن بازار تبلیغات در تیونینگ تاک لغت نامه ی جامع خودرویی RSS آپلودسنتر گروه پایش تیونینگ تاک

امروز 5 خرداد 1392, 12:35

جستجوی تیونینگ تاک  جستجوی گوگل  

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

قوانين انجمن

1. قوانین تیونینگ تاک :arrow:
2. راهنمای استفاده از فوروم :arrow:
- لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید از تکراری نبودن آن مطمئن شوید.
- لطفا فقط در رابطه با موضوع تاپیک، پست ارسال کنید.

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 7446 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307 ... 745  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: تعمیرگاه مجازی پراید
پستارسال شده در: 4 شهریور 1391, 18:37 
آفلاين
فعال کلوپ فنی تخصصی
نماد کاربر

نوع خودرو: پراید 141
mohammad1800i نوشته است:
اولین استارتی که میزنم ماشین راه نمیره تا موتورش گرم نشه یعنی وقتی گاز میدی اولش گاز گیره بعد یهو ول میکنه به همین ترتیب دباره دور موتور دیر میاد پایین دباره گاز نمیخوره ماشین فقط هم اولین استارت اینجوری میشه یعنی اگه خاموش روشن کنم درست میشه یک بارم تو روز اینجوری میشه اونم اول صبح 3500راه رفته هنوز سرویس اولیه نرفته و دادم دیاگ مشکلی نشون نداد حالا سوالم اینه با فیلر گیری درست میشه؟یا ایراد از جای دیگه هست مثلا از ترموستات که بازو بسته باشه اخه از دریچه گاز اگه باشه مدام این عمل باید پیش بیاد اما فقط اول صبح کسی میدونه مشکلش چیه؟

چون ماشين شماره صفر هستش اين حالت كمي جاي تعجب داره.
مثل ماشينهايي ميمونه كه كاربراتور يا انژكتورشون كثيفه. بعد كه گرم ميشن درست ميشه. يه اشكال ديگه هم ميتونه از كويل هم باشه.
در هر صورت شما فقط ببريد نمايندگي. هر چي باشه تعويض ميكنند و خرجي براتون نداره. ( ممكنه بد باشه ولي خوب شايد به خرج كردن از جيب و باطل شدن گارانتي بيارزه ).

موفق باشيد.

تيونينگ 141 نقره اي
زيبا سازي Under Hood پرايد

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 4 شهریور 1391, 20:58 
آفلاين
دنده 3
نماد کاربر

نوع خودرو: pk 1500cc
homaun-b نوشته است:
jupiter_zeus نوشته است:
این ایراد معمولا نرم افزاری و بعد مرور زمان چند روزه مشکل خود به خود بر طرف میشه
یا میتونین از ری استارت کردن کامپیوتر استفاده کنین

سلام:
آیا ری استارت کردن برای خودمان امکان پذیر هست یابایدبه دستگاه وصل بشه؟

بله قربان
البته هر مارک Ecu یه جوره ولی شما این رو امتحان کنید
سر باطری رو برای 20 دقیقه قطع کنید
بعد از وصل کردن سرباطری 3 باز سوئیچ رو باز و بسته کنید(30 ثانیه باز و 30 ثانیه بسته هر بار)

mohammad1800i نوشته است:
اولین استارتی که میزنم ماشین راه نمیره تا موتورش گرم نشه یعنی وقتی گاز میدی اولش گاز گیره بعد یهو ول میکنه به همین ترتیب دباره دور موتور دیر میاد پایین دباره گاز نمیخوره ماشین فقط هم اولین استارت اینجوری میشه یعنی اگه خاموش روشن کنم درست میشه یک بارم تو روز اینجوری میشه اونم اول صبح 3500راه رفته هنوز سرویس اولیه نرفته و دادم دیاگ مشکلی نشون نداد حالا سوالم اینه با فیلر گیری درست میشه؟یا ایراد از جای دیگه هست مثلا از ترموستات که بازو بسته باشه اخه از دریچه گاز اگه باشه مدام این عمل باید پیش بیاد اما فقط اول صبح کسی میدونه مشکلش چیه؟

متاسفانه این مشکل رو خیلی از 2 گانه سوزها دارن و مشکل به احتمال زیاد از عدم هماهنگی ecu هستش
احتمال داره به مرور زمان بهتر بشه

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 4 شهریور 1391, 22:57 
آفلاين
شروع حركت
نماد کاربر

نوع خودرو: پراید
با سلام خدمت دوستان
دیروز وقتی از داخل کاپوت ته موتور رو چک میکردم متوجه روغن چرب و کثیف و لجنی روی گردگیر پلوس به گیرباکس شدم. چک کردم چربی تازه بود با کمی اسپری مخصوی و دستمال پاک کردم تا ببینم چقدر جدیه و یا تکرار شدنی هست یانه، شب فقط 20 30 کیلومتر رانندگی کردم صبح دقیقا با همان مشخصات گردگیر پر از چربی و لجنی بود، جالب اینکه زیر ماشین روغن ریزی نیست، وفقط روی پیچ تخلیه واسکازین یه قطره ریز روغن ویا بهتر بگم واسکازین آویزون بود ظاهرا فقط توی حرکت ریخت و پاش میکنه، اون زیرو خیلی لجنی کرده علت دقیقا چیه؟؟؟ کاسه نمدی ویا واشری نشت داره؟؟؟ و چقدر هزینه تو گلوش گیر کرده؟؟؟
با تشکر

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 4 شهریور 1391, 23:14 
آفلاين
دنده 1
نماد کاربر

نوع خودرو: pars---131CNG HP
DEATH نوشته است:
mohammad1800i نوشته است:

چون ماشين شماره صفر هستش اين حالت كمي جاي تعجب داره.
مثل ماشينهايي ميمونه كه كاربراتور يا انژكتورشون كثيفه. بعد كه گرم ميشن درست ميشه. يه اشكال ديگه هم ميتونه از كويل هم باشه.
در هر صورت شما فقط ببريد نمايندگي. هر چي باشه تعويض ميكنند و خرجي براتون نداره. ( ممكنه بد باشه ولي خوب شايد به خرج كردن از جيب و باطل شدن گارانتي بيارزه ).

موفق باشيد.

مشکل اگه از کویل باشه پیا پی اینجوری باید بشه اما فقط اول صبح وقتی موتور سرده جالبه هیچ اخطاری نداره پایه گاز سوزم هست یعنی دست کاری توش نشده اولش هم فقط با بنزین روشن میشه تا چند کیلومتر بعد میره رو گاز خود به خود .تا سرویس اولیه هم نره میگن کارتت بسته هست جالبه ماشین زیرو بند مشکل داشت صدا میداد در حد تانک هیچ جا قبول نمیکردن تا رفتم نمایندگی مرکزی با حالت هجومی و دعوا دیگه دست به کار شدن تا لاستیکو باز کردن دیدیم پیچ چپقی اصلا نبسته بودن

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 4 شهریور 1391, 00:49 
آفلاين
شروع حركت
نماد کاربر

راستی یه سوال و مشکل دیگه هم دارم که فراموش کردم
چند روزیه زمان روشن بودن موتور متوجه صدای تق تق ریزی مثل زدن دو سنگ کوچک به هم، و یا صدای دانه تسبیح انهم نامنظم از طرف پولی دینام یا میل لنگ و.. شدم با گاز دادن تعداد صدا هم زیاد میشه ولی کاملا نامنظم و بدون ریتم خاص. البته از هرز گرد کولر و هرزگرد تسمه نیست چون باز کردم و صدا ادامه داشت، نمیدونم یه جوری به دینام مشکوکم. دوستان کسی هست که با مشکل و این نوع صدای اضافه آشنا باشه و کمک کنه؟؟؟؟
پیشاپیش سپاسگذارم

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 4 شهریور 1391, 01:46 
آفلاين
شروع حركت
نماد کاربر

نوع خودرو: پراید,Roa
با سلام پراید صبا مدل 87 دارم.
کلاً موقع رانندگی احساس میکنی 500 کیلو بار اضافی داره این ماشین میکشه!!!!
زور میزنه برای راه رفتن شتابش افتضاحه.این وضعیت هم روی گاز هست هم روی بنزین.
البته بنزین بهتره ولی بازم ماشین خیلی زور میزنه...
کلاً سیستم سوخت رسانیش رو چند بار چک کردم و دیاگ زدم.
آخر سر هم شیر گازش رو عوض کرد طرف و یه شیر دستی گذاشت.گفت ECU نمیتونه به این دستور بده!!!
راستی ECU دست مالک قبلیش که بوده تعویض شده و ECU تاکسی خوری هست.روی گاز روشن میشه موقع تموم شدن گاز هم باید دستی سوییچ کنم روی بنزین!

حالا به نظر اساتید محترم مشکل من از چی میتونه باشه؟
سیستم سوخت رسانی؟یا سیستم برق ماشین؟شمع و وایر هم چک کردم خوب هست تسمه تایم هم تازه عوض کردم.

منتظر نظرات مفیدتون هستم.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 5 شهریور 1391, 18:41 
آفلاين
سرعت : 15 کيلومتر در ساعت
نماد کاربر

jan cristof نوشته است:
با سلام خدمت دوستان
دیروز وقتی از داخل کاپوت ته موتور رو چک میکردم متوجه روغن چرب و کثیف و لجنی روی گردگیر پلوس به گیرباکس شدم. چک کردم چربی تازه بود با کمی اسپری مخصوی و دستمال پاک کردم تا ببینم چقدر جدیه و یا تکرار شدنی هست یانه، شب فقط 20 30 کیلومتر رانندگی کردم صبح دقیقا با همان مشخصات گردگیر پر از چربی و لجنی بود، جالب اینکه زیر ماشین روغن ریزی نیست، وفقط روی پیچ تخلیه واسکازین یه قطره ریز روغن ویا بهتر بگم واسکازین آویزون بود ظاهرا فقط توی حرکت ریخت و پاش میکنه، اون زیرو خیلی لجنی کرده علت دقیقا چیه؟؟؟ کاسه نمدی ویا واشری نشت داره؟؟؟ و چقدر هزینه تو گلوش گیر کرده؟؟؟
با تشکر

با سلام خدمت دوستان
دوست عزیز ایراد از همون گرد گیر پلوس هستش که احتمال زیاد پاره شده و در حرکت چون دوار هستش گریسش می پاشه بیرون . برو زیر ماشین و ببین پاره شده یا بستش باز شده .
گردگیر پلوس حدودا 3000 تومان قیمتش هست . دست مزد تعویض نمیدوم چقد میشه .

---- اضافه شده در تاریخ يکشنبه شهریور 5, 91 5:44 pm ( قوانین انجمنهای تیونینگ تاک را مطالعه کنید!! ) ----

jan cristof نوشته است:
راستی یه سوال و مشکل دیگه هم دارم که فراموش کردم
چند روزیه زمان روشن بودن موتور متوجه صدای تق تق ریزی مثل زدن دو سنگ کوچک به هم، و یا صدای دانه تسبیح انهم نامنظم از طرف پولی دینام یا میل لنگ و.. شدم با گاز دادن تعداد صدا هم زیاد میشه ولی کاملا نامنظم و بدون ریتم خاص. البته از هرز گرد کولر و هرزگرد تسمه نیست چون باز کردم و صدا ادامه داشت، نمیدونم یه جوری به دینام مشکوکم. دوستان کسی هست که با مشکل و این نوع صدای اضافه آشنا باشه و کمک کنه؟؟؟؟
پیشاپیش سپاسگذارم

با سلام خدمت دوستان
میتونی تسمه دینام رو هم باز کنی ( فقط برای تست کردن نری باش دور بزنی) و بعد ماشین رو روشن کن به بین صدا قطع میشه یا نه .

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 5 شهریور 1391, 22:39 
آفلاين
سرعت : 24 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

نوع خودرو: One4One
سلام دوستان...
من امروز يكي از وايرها رو از روشمع بيرون كشيدم تا بببينم مارك شمعهاي ماشينم چيه...موقع بيرون كشيدن به مقداري زور متوصل شدم :???: بعد كه وايرو جا انداختم با اينكه به خوبي جا رفت و ماشين به راحتي و مثل قبل روشن شد ولي فكر ميكنم محكم نيست سرجاش چون به راحتي اين بار بيرون مياد در حالي كه بقيه وايرها اينطور نيستن ومحكم سر جاشونن....آيا واير مشكل پيدا كرده ؟
در ضمن يه دوري هم باهاش زدم احساس كردم صداي موتور هم يه خورده تغيير پيدا كرده.
با تشكر

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 6 شهریور 1391, 11:33 
آفلاين
سرعت : 15 کيلومتر در ساعت
نماد کاربر

نوع خودرو: پراید 141
arash_iran نوشته است:
camaro-z-28 نوشته است:
سلام دوستان

ماشینم بنزین چیکه میکرد رفتم زیرش از در باک یه لوله قطور میاد میره داخل خود باک دقیقا محل اتصال همون لوله با باک بنزین نشت میکنه شلنگشو خریدم خواستم که عوضش کنم ولی لامصب جای دست نداره ! نمیشه پیچ گوشتی انداخت و کلمسشو باز کرد بنظرتوت باک رو باید باز کنم تا بشه شیلنگ رو عوض کرد ؟ راه دیگه ای نیست ؟ کسی تا حالا عوض کرده ؟
ممنون اگه کمک کنید

با سلام خدمت دوستان
باید باک باز شه .
ماشینو میزاری روی خرک و چهار عدد پیچ باک به بدن رو باز میکنی برای راحتی کار وقتی که بنزین توی باک کم شد این کارو انجام بده که باک سبک باشه و برای مهار کردن باک از جک ماشین میتونی استفاده کنی قبل از باز کردن پیچها جک رو میزاری زیر باک و به اندازهای میاریش بالا که برسه به باک ( فشار نیاری به باک ) بعد که پیچهارو باز کردی یواش یواش جک رو میاری پایین ( با دست میتونی جک رو بالا پایین کنی نیازی به آچار جک نیسن ) بعد نگاه میکنی اگر بجای گیر کرده ردش می کنی وبعد دوبار میارش پایین تر تا انجا میاری پایین که بتونی لوله رو عوض کنی و بعد از انجام کار دوباره به کمک همون جکی باک رو میبری بالا و پیچها شو می بندی .
البته به این راحتی که گفتم نیست یکم تلاش و کوشش میخواهد .
اگر میتونی جنتهای کامل باک رو میخریدی که اگر بعداز بازکردن متوجه شدی که مابقی جنتها خراب هستن گرفتار نشی . :D
موفق باشی .

سلام
دمت گرم امروز 4 تا جنت رو خودم عوض کردم باک هم باز نکردم ولی اصلا جا دست نداشت هر جنتش هم برا خودش یه داستان داشت کلا باز بستنش یه ترتیب خاصی داشت که باید رعایت کنی چون هر کدوم جا دست اون یکی رو میگیره و کلافت میکنه
خلاصه دهنمون سرویس شد :-o
ولی چالش خوبی بود کلا ادمی هستم که دوست ندارم پام به تعمیرگاه باز بشه :wink:

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 6 شهریور 1391, 13:47 
آفلاين
شروع حركت
نماد کاربر

DEATH نوشته است:
lamborgini6000 نوشته است:
سلام دوستان

میزان استاندارد آب رادیاتور در پراید چقدر هست؟ ( یعنی وقتی درب رادیاتور باز بشه باید آب تا کجا باشه؟)

دلیل نکشیدن آب از منبع انبساط چیه؟ ( تمام شلنگ ها درست هست و درب منبع هم درست نصب شده)

اگه همه چيز سالم باشه در شرايط عادي آب تا بالاي گلويي بايد باشه. يعني يه ذره پايين تر از سوراخ بغل كه ميره واسه مخزن ذخيره.
اگه از مخزن آب نميكشه مشكل درب باك هستش.

Mehdi24 نوشته است:
با سلام دوستان یه مشکل دیگه ..
دور موتور ماشین انگار تاخیر داره! مثلا 0.5 ثانیه بعد از گاز دادن بالا میره در وضعیت درجا
در حال جرکت هم دور موتور به صورت همزمان مسیر رو طی نمی کنه و گاهی گیر میکنه در حد مدت کوتاه و دوباره میره بالا (مسیر رو تکه تکه طی می کنه)
81 - انژکتور
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

ممكنه اشكال از سنسور دورموتور باشه. تو صفحه آخر تاپيك قطعه شناسي پرايد عكسش هست.

آقا پژمان نوشته است:
سلام دوستان منو راهنمایی کنین
پراید من از در سوپاپ روغن ریزی که نمیشه گف! بخارروغن میداد بیرون .چن روزه متوجه شدم نشتیش بیشتر شده !
چکترکنم؟بدم واشرشو عوض کنن یا بمونه همینجوری ؟؟

تعويض واشر در سوپاپ. خودتون هم ميتونيد تعويض كنيد. فقط پيچهاش را زياد سفت نكنيد. چسب آب بندي هم نزدي مشكلي پيش نمياره.
جهت محكم كاري ميتونيد استفاده كنيد.

موفق باشيد.

سلام مرسی دادم عوضش کردن

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 7446 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307 ... 745  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: farhad-fj62, M0I-I53n, max1386, امير معيري و 10 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

انتقال به: