عضويت قوانین تیونینگ تاک ورود

تغییرات جدید انجمن بازار تبلیغات در تیونینگ تاک لغت نامه ی جامع خودرویی RSS آپلودسنتر گروه پایش تیونینگ تاک

امروز 2 خرداد 1392, 03:33

جستجوی تیونینگ تاک  جستجوی گوگل  

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

قوانين انجمن

1. قوانین تیونینگ تاک :arrow:
2. راهنمای استفاده از فوروم :arrow:
- لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید از تکراری نبودن آن مطمئن شوید.
- لطفا فقط در رابطه با موضوع تاپیک، پست ارسال کنید.

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 4301 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5 ... 431  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: گالري طراحی و تیونینگ مجازی (اتومبيلهاي ايراني)
پستارسال شده در: 20 دی 1383, 10:57 
آفلاين
دنده 1

اينو ببينيد با فوتوشاپ درست شده. فقط ديگه چراغ كوچيكاي سفيدشو حوصله نداشتم در بيارم. خيلي وقت مي گيره
تصوير

بالا
 مشخصات  

موضوع پست: تغيير چراغهاي 206 / بنظر خودم جالبه
پستارسال شده در: 17 بهمن 1383, 01:58 
آفلاين
شروع حركت
نماد کاربر

اين اولين طرحيه كه كار كردم به نظر خودم براي شروع بد نيست :eek:
تصوير
نظراتون رو واسم بنويسيد واسم مهمه

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: 18 بهمن 1383, 12:44 
آفلاين
يار قديمي
نماد کاربر

نوع خودرو: TAXI
اين چطوره؟؟ بعدا باز اضافش ميکنم
تصوير

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: 21 اردیبهشت 1385, 12:29 
آفلاين
يار قديمي
نماد کاربر

نوع خودرو: Peugeot 206 Tip 6
خيلي واسم جالب بود كه بعد از مدت ها عكس ماشين خودمون رو اينطوري با اين شكل و سر وضع ببينم تو فروم :smile: راستش خيلي وقته به فروم سر نزده بودم ..
الان كه آمدم ديدم خدا اين سمنده چقدر آشناست :)) ... نگو دوستان بينهايت هنرمند هستن :)) ...البته اين وضعيت كه ايشون ماشين رو تا ناموس خابونده اگه ماشين من اينطوري بود الان هيچيش نمونده بود :smile:
ولي خداييش خوشكل شده .. اين عكس رو ( اصل عكسش رو ) حدود 2 سال پيش گرفتم ... همون موقع با فتوشاپ رنگ ماشين رو عوض كردم و گذاشتم تو يه فروم كه دقيق يادم نيست اينجا بود يا جاي ديگه ... به هر حال خيلي از اين اديتي كه دوستمون كرده خوشم آمد ... منم اصل عكس رو بك آپ گرفتم رو سي دي دارم ... اين رو ميارم فقط تغيير رنگ انجام شده روش ... بقيه همه چيزهايي بوده كه هست :) البته الان ديگه قيافه ماشين با اين عكس يه خورده فرق كرده .... ( بماند كه الان به قول اساتيد ديگه اين كارا رو سمند خز شده ... ولي اون موقع تك بود ماشين ...

ايننم چند تا عكس ديگه از زمان جووني هاي ماشين ... ( دوستان قديمي تا حدودي يادشونه )

تصوير

تصوير

تصوير

تصوير

البته الان ديگه مافلر تو سپر هستش اينطوري آويزون نيست ...

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: 21 اردیبهشت 1385, 18:26 
آفلاين
يار قديمي
نماد کاربر

مرمرو جان ماشين رو به دقت select كردم . بعد با Hue/Saturation خيلي راحت ميشه رنگ هاي مختلف رو بدست آورد .. منتها بايد يه خورده تو Saturation دقت كرد كه رنگ مايه بيشتر از چيز كه بايد قوي نشه ... چند رنگ ديگه هم دست كردم كه خيلي هم قشنگ شد ....

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: 23 اردیبهشت 1385, 09:50 
آفلاين
يار قديمي
نماد کاربر

محسن و مهدي عزيز ببخشيد يه مقدار دير شد ....

ميدونم كه تو سايت اساتيد زيادي در مورد كار اديت عكس و فتوشاپ هستن ولي خوب با اجازه اونا :

براي اين كار چند راه وجود داره كه خوب من ساده ترينشو ميگم :

اول اگر ماشين رنگ خاصي داشت ( مثلا زرد قرمز يا هر چيز ديگه اي به جز نقره اي و سفيد و ... ) اين كارتون رو راحت تر ميكنه ... شما ميتونيد از تو منوي Image => Adjust => Hue/Saturation و با انتخاب رنگ مورد نظر فقط همون رنگ رو با استفاده از گزينه Hue تو عكس تغيير بديد ....
و يا راه ديگه اينكه با استفاده از گزينه Select = Color range رنگ مورد نظر رو انتخاب كنيد توي عكس و بعد هر اديتي ميخوايد انجام بديد ....

اما براي رنگ هاي مثل نقره اي و سفيد كه اين كار امكان پذير نيست :
بايد سوژه مورد نظر رو با دقت select كنين و بعد دوباره از طريق Image => Adjust => Hue/Saturation رنگ مورد نظر رو تغيير بديد ...

اميدوارم با اين توضيحات قاطي پاتي من چيزي دستگيرتون شده باشه ....

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: 24 اردیبهشت 1385, 04:44 
آفلاين
يار همراه
نماد کاربر

نوع خودرو: 111
كامبيز جون
از اينكه لطف ميكنيد و تجربياتتونو با ما در ميون ميزاريد ممنونم
توضيحات كامل و طبقه بندي شده بود ولي به اين دليل كه من با فتوشاپ كمتر كار ميكنم
يه سري سوالات در اين مورد برام پيش اومد:
در مورد تكنيك اولي كه فرمودين فك ميكنم فقط در صورتي كه خودرو مورد نظر به صورت تكي(يك بك گراند ساده)باشه بدون سلكت كاربرد داشته باشه چون تمام منظره و خودروهاي اطراف رو هم به همون صورت در مياره!درسته؟
ضمنا در مورد خود سوژه در صورتي كه بدنرو كاملا سلكت كنيم راهنما ها و... هم به صورت رنگي در ميان
چطور ميتونيم اين مكانهارو از سلكت خارج كنيم
در مورد دومي هم كه متاسفانه متوجه نشدم
در صورت امكان بسطش بدين :smile:
بازم ممنون

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: 24 اردیبهشت 1385, 09:37 
آفلاين
يار قديمي
نماد کاربر

خواهش ميكنم محسن جان. وظيفست دوست من ....

در مورد سوال اولي كه پرسيدي بايد بگم كه درسته ولي خوب راه حل داره ... يعني اگر بر فرض رنگ ماشين شما قرمز باشه و تو بك گراند عكس هم رنگ قرمز وجود داشته باشه موقع انجام تغييرات ميبيني كه همه رنگ هاي قرمز تغيير رنگ ميدن ... خوب اين يك راه داره ... اول بگم كه معمولا اين قضيه كمتر پيش مياد ... ولي اگر اينطور بود شما ميتوني با ابزار History Brush تمام مناطقي رو كه به اشتباه تغيير رنگ دادن به حال اوليه برگردوني ( اين براش رو ميتوني تو گزينه هاي سمت چپ زير براش اصلي رنگ پيداش كني ) ....

در مورد سلكت كردن كه پرسيدي بازم اين راه حل داره ... شما هر سلكتي كه تو فتوشاپ انجام بدي ميتوني خيلي راحت ازش يه منطقه رو كم كني يا بهش اضافه كني ... اون هم بوسيله دو دكمه alt و shift كه يكي كار اضافه كردن سلكت رو براي شما انجام ميده و يكي از سلكت شما كم ميكنه .... به عنوان مثال شما دور تا دور ماشين رو سلكت ميكني بعد alt رو ميگيري و نقاطي رو مثل راهنما كه نميخواي رنگشون عوض بشه از سلكتت كم ميكني ... البته يه راه ديگه هم داره و اون اينه كه تمام ماشين رو تغيير رنگ بدي و باز با استفاده از History Brush اون مناطقي رو كه نميخواي به حالت اول برگردوني .... ( راه دوم آسونتره ولي دقتش هم كمتره ) ...

ببخشيد زياد حرف زدم .... اميدوارم به دردت بخوره ....

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: 24 اردیبهشت 1385, 09:45 
آفلاين
يار قديمي
نماد کاربر

اين هم دو نمونه ديگه :

( راستي يادم رفت بگم ... شما ميتوني سلكتي رو كه انجام دادي سيو كني كه ديگه راحت باشي براي دفعه هاي بعدش )

تصوير

تصوير

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: 24 اردیبهشت 1385, 12:13 
آفلاين
سرعت : 15 کيلومتر در ساعت
نماد کاربر

سلام! كامبيز جان ميخوام با اجازه شما و ديگر اساتيد چند نكته به اين موضوع اضافه كنم...
همانطور كه ميدونيد Select كردن راه هاي زيادي داره كه اكثرا با ابزارهاي Magic Wand Tool و Lasso Tool اين كار رو انجام ميدن. كه از بين اين دو - Lasso Tool انتخاب بهتريه نسبت به Magic ولي خوب ميدونين كه هر دوي اينها هم وقت گير هستند و هم اينكه ديگه چشم واستون نميزارن و تازه وقتي انتخاب كردي بايد بري سراغ مراحل بعدي كه بتوني كناره ها رو از حالت خشكي و پرش در بياري!
ولي راهي رو كه من هميشه ازش استفاده ميكنم اسمش( Extract(Alt Ctrl X هست
كه هم راحت تره و هم دقيق تر.
راستي واسه رنگ كردن هم ميتونين از Photo Filter هم استفاده كنين چون رنگهاي قشنگتر و طبيعي تري بهتون ميده و واسه بهتر شدن تصويرتون از Shadow/Highlight هم استفاده كنين...

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 4301 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5 ... 431  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

انتقال به: