عضويت قوانین تیونینگ تاک ورود

تغییرات جدید انجمن بازار تبلیغات در تیونینگ تاک لغت نامه ی جامع خودرویی RSS آپلودسنتر گروه پایش تیونینگ تاک

امروز 4 خرداد 1392, 00:53

جستجوی تیونینگ تاک  جستجوی گوگل  

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 23 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: ریپ زدن موتور و مشکل کامپیونر
پستارسال شده در: 23 دی 1389, 03:35 
آفلاين
شروع حركت

نوع خودرو: مشخص نشده!
با سلام به دوستان عزیز
زانتیای من مدل 84 با 77000 کارکرده ، حدودا 4 ماهی میشه که خریدمش خیلیم ازش راضیم چون خدایش خوب مونده.
یه چند هفته ایه که موقع حرکت وقتی یه کم گاز رو کم میکنم و مجددا می خوام گاز رو زیادش کنم یه ریپی مزنه و ماشین یه تکانی میخوره و بعد گاز خوردنش درست میشه که این موضوع در سرعت کم کردنهای داخل ترافیک که حرکت ماشین کند و تند میشه و خصوصا در سراشیبیها بیشتر خودشو نشون میده . اول گفتم شاید از بنزین عادیش باشه که رفتم اجبارا با این وضعیت جدید بنزین ، یه باک سوپر ریختم ولی باز درست نشد تا اینکه دیروز بردمش پیش مکانیک زانتیا در شهرمون.اول صافی بنزین رو عوض کرد درست نشد بعد شمعهارو عوض کرد بازم به همون وضعیت ریپ میزد بعد گفت احتمالا مشکل مربوط میشه به کویل و وایر که اومد و کویل و وایر چند تا زانتیای دیگر داخل تعمیرگاه را روش گذاشت بازم نشد.بعد اومد اون سیستم ذریچه گاز خوری متصل به موتور رو باز کرد و شستشو داد و حتی بعد از اون مال یه زانتیای دیگر رو روش گذاشت اما مشکل حل نشد خلاصه سرتون درد نیارم خود مکانیکیه هم حسابی کلافه شد.بعد اومد و کامپیوتر ماشین رو (ecu) رو با یه زانتیای دیگر عوض کرد و دیدیم که نسبتا ریپ ماشین کم شد و چند دور که باهاش دادم نسبت به حالت قبلی خیلی بهتر شده بود اما نه کاملا وبعد گفت که مشکل مربوط به کامپیوتره حالا یه چند روزی با کامپیوتر من قشنگ چکش کن اگه درست شده بود باید کامپیوتر خودتو یا تعمیرش کنیم یا عوض بشه.
حالا سوالی که از دوستان عزیز دارم اینه :
1-آیا مراحل تست خرابی و تشخیص مکانیک درست بوده یا مشکل از جایی دیگه س؟
2-اگه مشکل مربوط به کامپیوتر باشه تعمیر اون به چه طریقی انجام میشه و هزینه اون حدودا چقدره؟(البته این نکته رو هم بگه که وقتی ماشین رو به دستگاه دیاگ زد هیچ خرابی رو نشون نداد اما در بررسی پارامترها در میزان خروجی دریچه گاز ظاهرا مشکل وجود داشت که با عوض کردن کامپیوتر با یه کامپیوتر داخل تعمیرگاه این مشکل حل شد).
3-آیا این احتمال وجود داره که یه کامپیوتر جدید براش بخرم یا با تعمیر درست میشه و اگه نیاز به خریدکامپیوتر جدید باشه هزینه اون چقده؟
با تشکر از حوصله ایی که برای خوندن این تاپیک بخرج دادید

بالا
 مشخصات  

موضوع پست: Re: ریپ زدن موتور و مشکل کامپیونر
پستارسال شده در: 24 دی 1389, 17:43 
آفلاين
سرعت : 15 کيلومتر در ساعت

نوع خودرو: پرايد
سلام

خود من هم همین مشکل شما رزو با پرایدم دارم بهترین کار اینه آدم هیچوقت چیز دست دومی نخره چون معمولا وقتی که مشکل دار باشند بفروش گذاشته میشوند .

شستشوی موتور های سنسور دار خیلی برای موتور بد است.شاید نفر قبلی موتور را با آب شسته بوده و این مشکل بوجود اومده باشه اگه میتونی پیداش کنی ازش بخواه بگه خداوکیلی یه تاریخچه ای از موتور ماشین بهت بده.

راستی بپرس ببین تعویض تسمه تایمینگ موتور را انجام داده بوده؟ اگه انجام شده باید انجام بشه وگرنه برای ماشینت خطرناکه.
و اگه انجام شده عدم تنظیم صحیح تسمه تایمینگ یکی از علتهای احتمالی ریپ زدن موتور است.
................................................................................................................................................
نکته ای را که شما باید دقت کنید اینه که بین ریپ و لرزش و کوپ کردن موتور ماشین فرق هست و باید توجه کنید به اینکه دقیقا مشکل چیه ریپ یا لرزش و یا کوپ کردن.
آیا درو موتور موتور ماشین شما بالای سه هزار دور میره و مشکلی بوجود نمیاد آیا در حرکت موتور دچار کوپ یعنی مکث کردن میشه؟ آیا موتور لرزش داره؟ چه لرزش و چه کو کردن و چه ریپ زدن باشه آیا درجا هم بوجود میاد آیا با گاز دادن هم بوجود میاد؟

و اما شستشوی سوزن انژکتورها و تست سلامت و عدم گشاد شدن آنها بصورت تک تک توسط دستگاه لازمه .
بررسی تمام سنسورها و اتصال بدنه عدم برق دزدی موتور سلامت گیربکس و عدم درگیری شفت و فلائول هم از دیگر موارد است.

من به تجربه همه موارد رو عرض کردم و هر کی به اینها ربط نداره بدان که حالیش نیست.

تست سلامت استپر و سنسورهای دریچه گاز و هوا همچنین سلامت شلنهای سوخت رسانی و هوا و پمپ بنزین توی باک و منیفولد و عدم گرفتگی کاتالیزور و منبع و سلامت آنها هم بسیارمهمه.

تمام موارد بالا را کاملا برام بگو.

فورمت و نصب مجدد برنامه مخصوص ای سی یو روی ای سی یو شما بهتره که بدون جدا کردن ای سی یو از خودرو صورت بگیره تا همزمان تمام قطعات الکترونیکی با ای سی یو متچ و ست بشن.

آموزش کاملتر :

رفع مشکل ریپ زدن موتور انژکتوری کامپیوتر دار

http://www.honarmandan.ir/post-289.aspx

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 24 دی 1389, 22:24 
آفلاين
شروع حركت

با تشکر از شما دوست عزیز در جواب سوالاتتان باید عرض کنم که:
1-تسمه تایم رو 3 ماه پیش همون مکانیکی که کارهای بالا رو انجام داده عوض کرد و ظرف این مدت ماشین اصلا مشکلی نداشت.
2-منظورم از ریپ همون کوپ کردن هنگام گاز دادن اونم وقتی که در حال حرکت هستم و پارو یه کم از پدال بر میدارم و دوباره که می خوام گاز بدم یه لحظه کوپ میکنه (1 یا 2 ثانیه)و دوباره به حالت عادی گاز میخوره البته این حالت بیشتر در سراشیبی که می خوام دنده رو معکوس کنم پیش میاد.
3-دور موتور چه در حالت توقف چه در حرکت بدون مشکل بالای 3000 میره ، تنها مشکل همان موضوع بند 2 هست که واقعیتش شاید برای من حساسیت ایجاد کرده .
4-موتور اصلا لرزش نداره اما وقتی موتور دور خودشو داره و بخوای گاز بدی یه 1 ثانیه ایی کوپ می کنه و دوباره بدون مشکل گاز میخوره
از راهنمایتون بسیار سپاسگذارم

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 24 دی 1389, 22:32 
آفلاين
شروع حركت

البته ای نکته رو هم بگم که با عوض کردن کامپیوتر ماشین با یه کامپیوتر دیگر توسط مکانیک ، اون کوپ کردن درست شد و الان هم بصورت موقت رو ماشینمه و گفتش که چند روزی باهاش کار کنم تا ببینم مشکل کاملا حل شده یا نه که تا امروز هم بدون مشکل و مثل روز اولی که ماشینو خریدم کار میکنه. برای همین هم مکانیک میگه مشکل از ecu میباشد و من هم سوالات تاپیک اول رو خدمتتون داشتم.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 25 دی 1389, 03:38 
آفلاين
سرعت : 20 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

نوع خودرو: 206 tu3a-ال90 E2 slx
سلام
استپر موتور(زانتيا داره يا دريچه برقيه؟) و مپ سنسور رو حتما چك و شستشو شود

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 26 دی 1389, 09:03 
آفلاين
شروع حركت

با تشکر
پس از چک کردن نتیجه رو عرض می کنم

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 26 دی 1389, 13:24 
آفلاين

شما خودت داری میگی مشکل موتور ماشینت با تعویض آزمایشی ای سی یو برطرف شده بعد دوباره میگی میخوای بری مپ اکسیژن رو هم آزمایش کنی ببینی سالمه یا نه؟
خب اگه سالم نبود که این ای سی یو آزمایشی هم همون مشکل ای سی یو قبلی رو پیدا میکرد.
پس مشکل از همون نرم افزار ای سی یو قبلیت هستش که اول باید بدی برات فورمت (فلش) و برنامه ریزی به روز کنند اگه حل نشد مشکل سخت افزاری داره.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 26 دی 1389, 13:58 
آفلاين
سرعت : 22 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

نوع خودرو: زانتیا 88 نقره ای
بچه ها این مپ سنسور کجاست هی میگید مپ سنسود مپ سنسور؟؟

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 26 دی 1389, 15:18 
آفلاين
سرعت : 24 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

نوع خودرو: xantiasx85-207a90
مپ سنسور توي منيفولد ورودي هست . اي سي يو احتمالا ايراد سخت افزاري داره همين موارد كپ كردن رو پرشياي پدرم داشت اي سي يو رو دادم تعمير كردن الان 2 سال داره قشنگ كار ميكنه 40 تومن خرجش شد. تعويض نكن نزديك 1 تومن پولشه نمي ارزه

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 26 دی 1389, 19:34 
آفلاين

آیا کوئل و دلکو سالم هستند؟ وایرها و شمعها چطور؟ اگر موتور با آب شسته شده باید تمام سوراخها را پیدا کنی با سشوار خشک کنی و گرفتگیشونو برطرف کنی. تمام سنسورها را هم باز کنی و سولفاتشونو برطرف کنی..

جهت اطلاع بیشتر...

http://www.honarmandan.ir/post-289.aspx

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 23 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد